Webdesign

Complete oplossingen

voor je website

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele online aanwezigheid. Met onze expertise op het gebied van webdesign en ontwikkeling zorgen wij ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook snel, responsief en gebruiksvriendelijk. Zo kun je je doelgroep effectiever bereiken en converteren.

 

 

SEO

Zoekmachine
optimalisatie
principes in het webdesign

Snelheid

Laadtijden en prestaties optimaliseren

Shop

Naadloze integratie van online winkelfunctionaliteiten

Esthetiek

Aantrekkelijke en functionele ontwerpen

CMS

Wij specialiseren ons in WordPress, het meest flexibele en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) beschikbaar, waarmee je je website gemakkelijk zelf kunt beheren en updaten. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte configuratie die aan al je wensen voldoet. We zorgen voor een naadloze installatie en configuratie van WordPress, inclusief de selectie en implementatie van essentiële plugins en thema’s om je website volledig naar jouw smaak te personaliseren. Bovendien bieden we deskundig advies over het gebruik van WordPress, zodat je het volledige potentieel van jouw website kunt benutten.

 

Increase Google Rank
Google Adwords Strategy

SEO

Onze websites zijn SEO-vriendelijk en worden geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. We zorgen voor de juiste technische aspecten, inhoud en structuur om je website hoger te laten scoren in zoekresultaten en meer verkeer te genereren. We kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie en het schrijven van hoogwaardige inhoud die jouw doelgroep aanspreekt. Door relevante en waardevolle informatie te bieden, kunt je niet alleen je positie in zoekresultaten verbeteren, maar ook het vertrouwen en de loyaliteit van jouw klanten vergroten.

 

Wil je weten wat jouw
opties zijn?

Redesign

Heb je al een website, maar voldoet deze niet meer aan je behoeften? Wij kunnen je helpen bij het vernieuwen van je website en het implementeren van nieuwe functies en ontwerpupdates. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en werken samen met je om een website te creëren die je merk weerspiegelt en je klanten aanspreekt. Zo blijft je up-to-date en relevant in de huidige online wereld.

1ahat.com
1ahat.com

We’re proud to partner with
globally loved brands.

1ahat.com

Hire Us

Bedankt dat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief!

Je ontvangt maandelijks onze nieuwbrief in je inbox

 

Vul jouw gegevens in, selecteer waar je ons voor wilt inhuren en binnen 24 uur nemen we contact met je op!