F.A.Q

Service Vragen

De kosten van een website kunnen sterk variëren omdat het allemaal maatwerk is. We rekenen vaak 1 vast bedrag voor het hele traject.

 

U kunt bij ons met iDeal betalen maar als u anders wilt betalen dan kunt u dit aangeven en kunnen wij kijken naar andere opties.

 

Wij werken samen tot u geheel tevreden bent.

 

Technische Vragen

Het kan enige tijd duren voordat je resultaten ziet van SEO of marketing diensten, afhankelijk van verschillende factoren zoals de concurrentie, de branche en de omvang van jouw website. Onze experts zullen echter samen met je werken om realistische doelen en verwachtingen te stellen, en jou regelmatig op de hoogte houden van de voortgang.

SEO kan jouw website helpen om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines, waardoor meer verkeer naar jouw website wordt geleid en jouw online zichtbaarheid wordt vergroot. Dit kan leiden tot meer leads en uiteindelijk meer omzet

 

Wij huren een server bij Siteground en hosten al onze websites van klanten hierop. Siteground heeft servers wereldwijd staan, waaronder Nederland. Zo bent u verzekerd van snelheid!

 

 

SEO hangt van veel factoren af. Echt 100% garantie kunnen wij helaas niet geven.

 

 

Bedankt dat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief!

Je ontvangt maandelijks onze nieuwbrief in je inbox

 

Vul jouw gegevens in, selecteer waar je ons voor wilt inhuren en binnen 24 uur nemen we contact met je op!