Disclaimer voor 1ahat.com

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Hoewel we ons best doen om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in deze informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of enige schade, inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit, of op enigerlei wijze verband houdt met, het gebruik van deze website.

Door deze website te gebruiken, stemt u ermee in dat u deze disclaimer begrijpt en ermee akkoord gaat. Als u het niet eens bent met deze disclaimer, gebruik de website dan niet. We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Bedankt dat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief!

Je ontvangt maandelijks onze nieuwbrief in je inbox

 

Vul jouw gegevens in, selecteer waar je ons voor wilt inhuren en binnen 24 uur nemen we contact met je op!